• Deň otvorených dverí

          • DOD 16. november 2022

            Počas "Dňa otvorených dverí" sme pre návštevníkov pripravili rôzne otvorené hodiny - slovenský jazyk, administratíva a korešpondencia (písanie všetkými desiatimi prstami), podniková ekonomika, ekonomické cvičenia (účtovníctvo a program Omega), finančná odysea (hra s peniazmi o peniazoch), anglický jazyk, nemecký jazyk, ruský jazyk a španielsky jazyk. Taktiež svoj stánok mala detská organizácia Fénix, ktorá predstavila svoju činnosť. A samozrejme nechýbal ani stánok s občerstvením.

            Počas tohto dňa sa konal aj futbalový turnaj žiakov ZŠ, ktorý má u nás významnú tradíciu. Ďakujeme všetkým futbalistom, že zabojovali o to najlepšie umiestnenie. Aj keď nie všetci môžu získať prvé miesto, dúfame, že prežili pekný a zábavný deň.

            Víťazom gratulujeme:

            1. miesto: ZŠ Ohradzany

            2. miesto: ZŠ Hrnčiarska

            3. miesto: ZŠ J. Švermu

             

            Ďakujeme všetkým deviatakom, ktorí nás navštívili, rodičom, riaditeľom škôl, výchovným poradcom, pedagógom, všetkým návštevníkom, ktorí k nám prišli a tým, ktorí pomohli zorganizovať deviatakov a umožnili im stráviť dopoludnie na našej škole - na Obchodnej akadémii.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

          • RODIČOVSKÉ ZDRUŽENIE

          • Milí rodičia, zákonní zástupcovia,

            srdečne Vás pozývame na triedne rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční 1. decembra 2022, t. j. štvrtok o 15.30 hod. v kmeňových triedach na Obchodnej akadémii v Humennom.

          • KOĽKO LÁSKY SA ZMESTÍ DO KRABICE OD TOPÁNOK?

          • Aj tento rok potešme seniorov škatuľkou plnou lásky.

            Zapojte sa individuálne alebo v rámci triedy a škatule odovzdajte p. Ing. Lišaníkovej do 1. decembra 2022 (štvrtok). Bolo by pekné, aby sa zapojila každá trieda.

          • Opäť úspechy pre OA

          • Florbal dievčatá - 2. miesto

            Dievčatá našej školy získali krásne 2. miesto v okresnom kole vo florbale, ktoré sa konalo v športovej hale.  Gratulujeme dievčatám a ich trénerovi Mgr. Martinovi Polákovi.

            Tešíme sa z Vašich úspechov!

          • Záložka do knihy spája slovenské školy

          • Záložky vynikali nápaditosťou a kreativitou

            Záložka do knihy spája slovenské školy

            Aj v tomto školskom roku sme sa zapojili do celoslovenského projektu pre stredné školy „Záložka do knihy spája slovenské školy. Tento rok to bol už 11. ročník, ktorý sa niesol v duchu témy „Najlepší fantasy príbeh podľa mňa vyzerá takto...“


            Do projektu sa zapojilo 78 študentov zo všetkých ročníkov, najviac zo IV. A a IV. B triedy. Téma umožnila všetkým účastníkom projektu využiť svoje nápady, kreativitu a fantáziu. Naše výtvory sme poslali do partnerskej školy, do Obchodnej akadémie v Čadci. Od nich sme dostali záložky vytvorené ich študentmi a boli sme milo prekvapení ich nápaditosťou a tvorivosťou.

            Súčasne sme dostali aj prospekty a propagačné materiály o Čadci a Orave, ako aj niekoľko čísel ich školského časopisu. Samozrejme aj my sme sa snažili spropagovať našu školu, mesto a región
            a priblížiť študentom v Čadci, aký krásny je kraj, v ktorom žijeme.

            Naše záložky aj záložky z partnerskej školy sme vystavili na nástenkách v triedach, resp. si žiaci záložky zobrali ako suvenír.
            Už sa tešíme na ďalší ročník tohto úspešného projektu.

          • SUPER FLORBAL POHÁR ŽIAKOV SŠ

          • OA Humenné - 1. miesto

            Chlapci našej školy nás reprezentovali na okresnom kole vo florbale, ktoré sa uskutočnilo 26. októbra 2022 v Mestskej športovej hale v Humennom. O pohár žiakov strednej školy bojovalo 7 tímov. Naši chlapci nesklamali, tvrdo bojovali a obsadili 1. miesto, na čo sme veľmi pyšní. Ako ocenenie získali krásny pohár a diplom.

            Ďakujeme chlapcom, ktorí nás reprezentovali: Balberčák Jozef, Danko Šimon, Dobda Pavol, Dubás Matej, Ďurina Adam, Gabria Roman, Jancusko Maximilián, Lojan Šimon, Lukacko Pavol, Mihalič Viliam, Petko Šimon, Škumanič Adrián.

            Blahoželáme a prajeme ešte mnoho takýchto úspechov.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje